Hall-3: Ηλεκτρικά Scooter & Μοτοσυκλέτες

Δείτε τις σημαντικότερες εταιρείες και μοντέλα της αγοράς, δείτε αυτονομίες και επιδόσεις οι οποίες έχουν βελτιωθεί κατά πολύ το 2022

H Daytona Best Electric διαθέτει μεγάλη γκάμα από ηλεκτρικά scooter που θα καλύψουν κάθε γούστο και ανάγκη. Είτε αναζητάς μέγιστη οικονομία, είτε επιδόσεις, η Daytona έχει το κατάλληλο scooter για εσένα, ενώ δεν λείπουν και οι προτάσεις για τους επαγγελματίες. Πρόκειται για μοντέλα υψηλού value for money με προσιτές τιμές και μικρό κόστος χρήσης για οικονομικές μετακινήσεις.

Daytona Best Electric Phos 125
70 χιλιόμετρα τελικής και έως 120 χιλιόμετρα αυτονομίας με χρήση δυο μπαταριών. περισσότερα »

Daytona Best Electric e-Trike
Ηλεκτρικό, επαγγελματικό τρίκυκλο σε δυο εκδόσεις και αυτονομία έως 84 χιλιόμετρα. περισσότερα »

Daytona Best Electric Μ9 L 50
To Μ9 L 50 αποτελεί ένα ακόμα ηλεκτρικό scooter της Daytona που οδηγείται με δίπλωμα ΑΜ. Έχει compact διαστάσεις και φουτουριστικό design με εντυπωσιακούς στρογγυλούς προβολείς. περισσότερα »

Daytona Best Electric e-ViBall 125
Με λειτουργικό σχεδιασμό και μεγάλους χώρους, το e-ViBall 125 προσφέρεται για εύκολη και άνετη καθημερινή μετακίνηση. περισσότερα »

Daytona Best Electric City-Fun
Αν δεν έχεις δίπλωμα και αναζητάς ένα οικονομικό μέσο μετακίνησης, το City-Fun της Daytona είναι για εσένα. περισσότερα »

Daytona Best Electric Versus 125 e
Όταν θέλεις να συνδυάσεις οικονομία με βελτιωμένη οδική συμπεριφορά, ένα ηλεκτρικό scooter με μεγάλους τροχούς σαν το Daytona Versus 125 e είναι η ιδανική λύση. περισσότερα »

Daytona Best Electric eLEKTRA 50
Το Daytona eLEKTRA 50 είναι από τα πιο προσιτά ηλεκτρικά scooter που μπορείς να αγοράσεις και σου λύνει τα χέρια στο θέμα οικονομίας και πρακτικότητας. περισσότερα »